Glas Javnosti

GRIN I NURKIĆ NASTAVLJAJU DA SE SVAĐAJU!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Drejmond Grin i Jusuf Nurkić nastavili su sa prozivkama i van terena.

Drejmond Grin je u decembru prošle godine "patosirao" Jusufa Nurkića i zbog toga je bio suspendovan od strane NBA lige. Posle terapija i uslova koje je morao da ispuni da bi se vratio na parket zaigrao je ponovo. Jedan od nedavnih mečeva bio je upravo između Golden Stejta i Finiksa.

Taj duel rešen je trojkom Stefa Karija u poslednjoj sekundi, mada se mnogo više pričalo o komentarima i izjavama spomenute dvojice aktera. Tako je Bosanac između ostalog rekao da "Drejmond ništa nije naučio" i prozivao ga je zbog određenih detalja sa meča. Onda je usledio odgovor sa druge strane i to se nastavlja i danima posle njihovog susreta.

Javio se ponovo Grin i u svom podkastu je isprozivao Nurkića i usput spomenuo i Nikolu Jokića. "Daje šesti poen na meču i poslednji, onda slavi tako što udara u parket, sve to radi, ali ti nisi dovoljno dobar za takve stvari. Onda počinje da dovodi u pitanje moj karakter karakter, kakva kukavica. I to posle meča u kom sam te uništio i samo treba da pričaš kako si kažnjen, sramotno, a oni očekuju da pobeđuju sa njim. Ja sam četvorostruki šampion i Ol-star i treba da te uništim na terenu. Ti si postao poznat tako što su te trejdovali iz Denvera, da bi te sklonili, kako bi Jokić postao ovo što je postao danas. Durent i on su spominjali moj karakter i ranije, što je kukavički", rekao je Drejmond.


Nije se dugo čekalo na odgovor sa druge strane. "Sve je u redu loš momče, samo nemoj predugo da se zadržavaš na podkastu, da ne zakasniš na terapiju", poručio je Nurkić na društvenim mrežama

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR