Glas Javnosti

GEST ZA DIVLJENJE! PENZIONER SPREMAN DA SIMANIĆU DONIRA BUBREG: Želim da pomognem tom mladiću da nastavi košarkašku karijeru! (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Boriša Simanić ujedinio je naciju, tako što je za Srbiju dao bubreg igrajući na Svetskom prvenstvu u košarci.

Narod u Srbiji ganut je onim što je snašlo Borišu Simanića, ali i njegovim postupcima tokom Mundobasketa u Manili. Slao je poruke košarkašima i dao im dodatnu energiju da stignu do finala i srebrne medalje.

Da je Borišina žrtva ono o čemu se najviše priča u Srbiji potvrđuje i objava na društvenim mrežama penzionera iz Sjenice Hajrudina Redžovića. Onako iz srca, čovek je spreman da pomogne i da Boriši da svoj bubreg.


Hajrudin Redžović

Prenosimo objavu Hajrudina Redžovića, velikog čoveka.

Dragi prijatelji

"Imam 73 godine i devet meseci, ali sam spreman da, ako medicinsku uslovi dozvoljavaju, odmah dam bubreg košarkašu Simaniću, da on ima oba i da može da uspešno nastavi košarkašku karijeru. Ako meni ne dozvoli medicina, molim sve svoje prijatelje i druge ljude da razmisle o mogućnosti davanja bubrega tom hrabrom mladiću".



Hajrudin Redžović objavio je ovo pre dva dana, a njegov postupak postao je viralan na društvenim mrežama i ljudi mu iskazuju divljenje.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR