Glas Javnosti

IZAŠLI ZLATNI MOMCI POKAZALI PEHAR,DESETINE HILJADA NAVIJAČA NA DOČEKU (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Srbija će većeras od 20 časova biti u prilici da pozdravi svoje heroje, košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju.

Baklje, zastave i pesma pred izalazak košarkaša i Đokovića na balkon. 

Oko 10-15 hiljada ljudi pred balkonom.

Čuveni Brka, Strahinja Stojačić se prvi obratio okupljenima

Publika mu skandira MVP, MVP

Basketaši prvi izašli na balkon

Basket reprezentacija Srbije 3 na 3 je nedavno ponovo osvojila titulu šampiona Evrope. ujedno su i svetski šampioni.
Glas javnosti

Kratak govor Bogdanovića

"Hvala predsedniku i ljudima što su nas dočekali u ovolikom broju. Ja nisam neki govornik i tu sam da radim svoj posao, a mi smo to doživeli tamo i eto sjajna grupa i možda najbolja sa kojima sam sarađivao i čast mi je bila kao kapitenu da ih predvodim. Samo mi znamo kroz šta smo prošli i hvala vam što ste bili deo toga i mali poklon ovom priliko", rekao je Bogdanović i predsedniku uručio loptu.

Hit scena, Milutinov i Davidovac dižu Novaka

Predsednik košarkaškog saveza Srbije govorio je o uspesima Srbije u košarci ovog leta.

"Ovo leto je bilo prelepo za košarkašku Srbiju. Želim da iskažem veliko poštovanje prema svim ljudima, najviše profesoru Gagi Radovanoviću, svi znamo zašto. Ovo leto je bilo prelepo za košarkašku Srbiju, juniori su u Nišu osvojili zlato, basketaši 3x3 zlato i sada su i košarkaši osvojili srebro", rekao je Danilović.

Velika novčana nagrada u slučaju da osvojimo zlato u Parizu

Vučić je rekao da će košarkaši ukoliko osvoje zlato na Olimpijskim igrama dobiti 200.000 evra.

"Mi povećavamo nagrade. Za zlato će svako od vas dobiti 200.000 evra. Dramatično veće nagrade, a mi ćemo onda biti peti u svetu. Za zlato u Parizu svako dobija po 200.000 evra".

Ovo je govor predsednika Srbije, posebno se poklonio Simaniću

"Dame i gospodo, šampioni sveta, ja sam već bio sa momcima i rukovao se i čestitao im pa smo ušli u ovu salu pa hoću da im kažem veliko hvala i da je pred njima velika odgovornost u teškim uslovima i velikim pritiskom i kada je malo ko u njih verovao, a ja jesam i zaista jesam i znao sam da imaju šampionsko srce i šampionsku energiju i znao sam da će vratiti zemlji više od onoga šta im je dala. Uz posebnu zahvalnost Boriši Simaniću, heroju iz Manile... Reći ću vam kako su uspeli da ujedine našu zemlju", rekao je Vučić.

Glas javnosti/N07S



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR