Glas Javnosti

Da li Lejkersi prekidaju "post"

Košarka
Autor: Glas javnosti

U jednom od derbija večeri NBA lige, LA lejkersi će ugostiti Finiks sanse (04:00).

Od ovih timova se očekivalo dosta na početku sezone, ali oni to ne pokazuju na terenu. Lejkersi su igrali dobro sve do osvajanja NBA kupa, ali nakon njega su zapali u veliku krizu.

Ipak, na poslednja dva susreta su savladali Kliperse, odnosno Raptorse, tako da su polako počeli da hvataju zalet nakon teškog perioda i sa skorom 19-19 zauzimaju poslednje mesto koje vodi u plej-in u Zapadnoj konferenciji.


Nešto su bolji Sansi sa skorom 19-18 koji je dovoljan za osmo mesto na Zapadu, ali i oni igraju daleko ispod očekivanja tokom čitave sezone.

Za razliku od Lejkersa, Finiks je doživeo dva uzastopna poraza pred ovaj duel. Prvo su ga savladali Grizlisi, a zatim i Klipersi.

Ono što raduje navijače je to što će oba trenera imati sve igrače na raspolaganju, tako da ćemo imati priliku da vidimo veliki broj superstarova na terenu.


Kod domaćina su to naravno Lebron Džejms i Entoni Dejvis, dok će goste predvoditi Durent, Buker i Bredli Bil koji je doveden kako bi se formirala velika trojka u Arizoni.

Ovi rivali su se već susreli tri puta ove sezone i svaki put su slavili Lejkersi.

Kada god su Durent, Bil i Buker zajedno na terenu očekuje se veliki broj koševa na utakmici, a mi očekujemo da to bude slučaj na večerašnjem susretu.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR