Glas Javnosti

Bogdanović uvek tu za Srbiju

Košarka
Autor: Glas javnosti

Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaša Srbije, obradovao je javnost porukom da će biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću i saigračima, za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Naravno, neophodno je samo da ga povrede zaobiđu i „srpski snajper“ koji je izrešetao mrežicu Milvoki Baksa u noći između nedelje i ponedeljka po srednjeevropskom vremenu, predvodiće Orlove na Igrama, kao što je to učinio na nedavno završenom Mundobasketu na Filipinima, gde je Srbija osvojila srebro.

Posle trijumfa Atlante Hoks nad Milvoki Baksima, Bogdan Bogdanović dao je izjavu za RTS u kojoj je pričao o Svetskom prvenstvu i predstojećim obavezama sa nacionalnim tim, gde je fokus nesumnjivo na Olimpijskim igrama.

„Bilo je lepo, tek će to kroz vreme dobiti na značaju. Leto iza mene, dobra žrtva, imali smo taj peh sa Borišom, ostao je živ i to je najvažnije. Nije bilo nekih većih povreda ostalih igrača, vratili smo se zdravi i to je ono šoto je najbitnije. Misli da je bila dobra hemija, dobro druženje. Ako me zdravlje posluži, idem na Olimpijske igre“, rekao je Bogi i obradovao javnost.

Otkrio je da su kratko o tome pričali on, selektor i ostali igrači. Prethodno je iz KSS stigao nagoveštaj da će Nikola Jokić biti na raspolaganju za Igre iduće godine, učešće je potvrdio i Vaslilije Micić, pa je jasno da će Srbija imati drim-tim.

„Iskreno, malo smo pričali o tome sa Draganom Tarlaćem i Karijem Pešićem, ovako preko poruka. Možda sa nekim saigračima, čisto ono da vidimo gde smo, šta smo, da se čujemo. Bilo je to neko dopisivanje i to je to. Ali, daleko je, ima još vremena“, rekao je kapiten i lider Srbije Bogdan Bogdanović za RTS.

Bogdanović je u pobedi Atlante nad Milvokijem ubacio 17 poena uz četiri postignute trojke.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR