Glas Javnosti

Bogdanović potrešen smrću srpskog trenera

Košarka
Autor: Glas javnosti

Mislio sam da se ne pojavim večeras, ali Milojević to ne bi želeo

Košarkaši Atlante savladali su Orlando u ludom meču (106:104), čemu je Bogdan Bogdanović kumovao sa 12 poena, ali kapiten reprezentacije Srbije nije hteo da se bavi svojim učinkom posle pobede u zadnjoj sekundi već je imao potrebu da kaže koju reč o prerano preminulom Dejanu Milojeviću. 


Nije mu bilo do priče o svom košgeterskom učinku, kao ni o četiri skoka, jednoj asistenciji i jednoj blokadi u danu kada su srpska, evropska i NBA košarka ostali bez srpskog stručnjaka iz stručnog štaba Golden Stejta. 

"Video sam sve u svlačionici, sve mi je prolazilo kroz misli, a i mi se borimo ovde sa nečim da dobijemo. Mislio sam da se ne pojavim večeras jer nisam mogao da spavam, ispao sam iz svoje rutine, ali sam shvatio da Milojević to ne bi želeo da uradim, pitao bi me kako sam, vodio me kroz neke stvari", rekao je Bogdanović.

Bogdan je govorio i o pozitivi koju je nekada vrhunski igrač, a onda vrlo uspešni trener širio svuda gde bi se pojavio. 


"Niko u Srbiji nije mogao da veruje zbog tih vesti. Taj tip je bio zver, uvek pozitivan, svi su ga videli kao tipa ako mu se žališ, a on se nije žalio, pa bi ti rekao daj da se smejemo. Samo bi to govorio. Videvši kakav je uticaj imao, to je toliko tužno. Mnogo igrača, trenera, širom sveta, neće zaboraviti. Milojević je sjajan igrač, ali nikad nije jurio karijeru i uvek je bila porodica na prvom mestu. Nije jurio ni novac. Mislim da je to sjajan primer kako treba živeti život. Veruje da ako ne voliš svoj život, onda ne možeš ni da budeš najbolji na svom poslu. Ljudi nekada više cene posao nego neke druge stvari, tako da je ovo jako tužan dan", kazao je Bogdan.


Glas javnosti/AS 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR