Glas Javnosti

Batler priča srpski (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Majamija savladali su ekipu Sakramenta u meču u kojem nisu igrali Džimi Batler i Nikola Jović. Njih dvojica su zajedno pratili utakmicu, a prva zvezda Hita je progovorila i na srpskom jeziku.

NBA liga je suspendovala Nikolu Jovića i Džimija Batlera na jedan meč zbog tuče na meču protiv Nju Orleansa. Srpski košarkaš nije bio akter nemilih događaja, ali je kažnjen jer je ustao sa klupe kako bi zaštitio svoje saigrače.

Njih dvojica su zajedno ispratili utakmicu Majamija i Sakramenta, a Batler je na društvenim mrežama otkrio kako je to izgledalo.

Na snimku se vidi kako Batler navija za svoj tim, da bi u jednom trenutku upitao Jovića kako bi to mogao da radi na srpskom.

Pošto je dobio odgovor, uzvikivao je:

"Hajde, Hit!"


Džimi Batler je objavio fotografiju na svom zvaničnom nalogu na Instagramu i nasmejao sve.

U pitanju je fotomontaža. Glave glavnih glumaca serijala "Loši momci" – Vila Smita i Martina Lorensa zamenjene su Jovićevom i Batlerovom, što je izazvalo "buru" na internetu.


Tomas Brajant je dobio najrigorozniju suspenziju od njih, pa će propustiti tri meča, počevši od tog protiv Sakramenta. Osim njega, on će izostati i sa utakmica protiv Portlanda i Denvera.

Podsetimo, incident se dogodio na početku poslednje deonice kada je sukob između Kevina Lava i Zajona Vilijamsona eskalirao u haos na terenu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR