Glas Javnosti

SPEKTAKULARAN DOČEK ZA PARTIZAN (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkašima Partizana priređen je spektakularan doček od najvatrenijih navijača, koji su okupirali prostorije aerodroma Nikola Tesla, i uz pesmu i aplauz pozdravili su crno-bele ekspediciju posle povratka iz Madrida.

Svašta se desilo prethodne noći u dvorani Vizink centar u prestonici Španije, a nesumnjivo je da su košarkaši Partizana istinski heroji. U dva meča potpuno su nadigrali favorizovani kraljevski klub, koji nije mogao da se pomiri sa porazom u drugom meču i ogromnim rezultatski deficitom 80:95, pa je Serhio Ljulj započeo kavgu sa Kevinom Panterom, da bi potom usledile scene iz američkog rvanja u kojima je prednjačio divljak Žerson Jabusele.

Usledio je odgovor crno-belih koji su na kraju s osmehom na licu napustili dvoranu i zaputili se ka Beogradu. A tamo - spektakularan doček u režiji istinskih navijača i svih onih kojima je crno-bela boja u srcu.



Orila se pesma, skandirana su imena svih košarkaša, počev od kapitena Kevina Pantera, preko ljubimca Grobara Matijasa Lesora, koji je nedavno proglašen za najboljeg defanzivca ABA lige, pa sve do onog čuvenog povika "Aleksaaaaa", čime su navijači Partizana oponašali Željka Obradovića i čuveni urlik upućen njegovom Čačaninu.
Kako je sve to izgledalo možete da vidite na video snimcima koje je KK Partizan okačio na svom oficijalnom Tviter nalogu.
Podsetimo, Evroliga koja se iza ponoći oglasila saopštenjem, trebalo bi do kraja dana da izrekne kazne pred treći meč polufinane serije koji će 2. maja biti odigran u Beogradu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR