Glas Javnosti

ŠEKIL NAHVALIO JOKIĆA: Ti zaslužuješ sve pohvale na svetu

Košarka
Autor: Glas javnosti

Posle velike pobede Denvera sa 104:93 u prvom finalnom meču NBA lige svoj mali šou su imali Nikola i Šekil jer je Nikola gostovao na NBA TV. Ono su se po običaju dobro našalili.

Nagetsi su savladali Majami u debitanskom nastupu u finalu NBA lige, a Somborac je bio najbolji košarkaš svog tima pošto je upisao još jedan „tripl-dabl“ u plej-ofu.

Raspoloženi Nikola je iskoristio priliku i da se našali sa Šekilom ONilom odgovarajući na pitanje o njegovom košarkaškom uzoru tokom odrastanja.

„Mislim da mi je uzor bio Šek, šalim se malo... Da budem iskren, u Srbiji nisam pratio NBA toliko, znao sam za Stojakovića, Divca i Dražena Petrovića jer su oni otvorili vrata za evropske košarkaše ovde“, rekao je Jokić nakon meča sa Majamijem.

Pri završetku intervjua, ONil je pohvalio srpskog centra.

„Ne hvalim mnogo ljudi, ali ti zaslužuješ sve pohvale na svetu. Ti si vrlo, vrlo impresivan i zanimljivo je gledati te. Ameriko, ovo vam je pravi centar. Ej, i reci braći da želim da ih upoznam“, rekao je Šek. 

„Mislim da su otišli, ali preneću im“, završio je Nikola Jokić.



Na konferenciji za medije po završetku meča, Jokić je istakao da je radio samo ono što je trebalo, bez forisranja.
Govorio je i o kretnji lopte Nagetsa u napadu i 24 asistencije koje su zajedno podelili srpski centar i Džamal Mari.
„Dugo igramo ovaj stil košarke. Svi imamo loptu u rukama, svi učestvujemo u igri i svi uživamo. Igramo timsku košarku, tako sam naučen od malih nogu , teško je pobediti ekipu koja igra timski“, zaključio je Nikola Jokić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR