Glas Javnosti

Predsednik Partizana se oglasio povodom dolaska Đorđevića i dobijanja 'vajld karda'!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nedavno su se u košarkaškoj javnosti pojavile dve informacije koje mogu biti od ključnog značaja za povratak Partizana na veliku scenu. Postoji realna mogućnost da crno-beli dobiju specijalnu trogodišnju licencu za učešće u Evrokupu, a još jače odjeknula je vest da bi novi trener Parnog valjka mogao da bude doskorašnji trener bolonjskog Virtusa Aleksandar Saša Đorđević.

Predsednika košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailovića oglasio se povodom tih spekulacacija. 

Vest o dodeli "vajld karda" Partizanu za Evrokup nije zvanična, ali od ranije je poznato da se menja format takmičenja. 

- Tačno je da je najavljeno da ULEB menja format takmičenja. Da li će Partizanu biti ponuđen "vajld kard" to ne zavisi od nas. Mi smo postavili sistem koji klubu garantuje održivost u najvišem evropskom takmičenju, a problemi sa koronom su svima pomrsili planove, samim tim i nama - kazao je Mijailović za B92 i dodao:

- Ono što je izvesno da će sledeće košarkaske sezone Eurokup biti značajno jače takmičenje od ove sezone. Ono u šta sam siguran da nas nije zadesila ova pošast, Partizan bi uveliko igrao ligu koju je igrao skoro deceniju i po, čak i bio njen osvajač - istakao je Mijajlović za B92.net.


Prvi čovek crno-belih nije želeo da otkriva koliko je realan povratak Saše Đorđevića koji je ispisao najsjajniju stranicu istorije kluba čuvenom trojkom protiv Huventuda u finalu Evrolige. 

- O tome stvarno ne mogu još da govorim. O Saletu svakako sve najbolje.

Navijači Partizana sa velikim nestrpljenjem očekuju pozitivan rasplet povodom ova dva slučaja, koji bi po svoj prilici, širom odškrinuo vrata boljoj budućnosti kluba.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR