Glas Javnosti

RAZREDNA NIKOLE JOKIĆA OTKRILA NEVEROVATNU STVAR: Sadašnji MVP NBA lige je jedva ušao u ŠKOLSKI TIM!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola Jokić je titulom MVP igrača NBA lige oduševio celu Srbiju a pogotovo njegove Somborce ali i Novosađane jer je u tom gradu pohađao srednju školu. Nikolina nekadašnja razredna iz Srednje ekonomske škole "Svetozar Miletić" prisetila se nekih uspomena na svog slavnog đaka.

Džokerova razredna Dragica Savić otrkilaje za Kurir televiziju da je u trećem razredu koji je pohađao kod njih, sedeo  u poslednjoj klupi, da je iz Sociologije dobio dvojku, iz Srpskog jezika četvorku, a Monetarne ekonomije peticu, i da zamalo nije upao u školski košarkaški tim!

-Nikola Jokić je prve dve godine srednje škole bio u Somboru, a kod nas je došao kada je počeo da igra u KK Vojvodina i sećam se da je na prvom času, a su svi dečaci namerno kasnili na moj čas da bi ušli zajedno sa Nikolom, onako ponosni što imaju košarkaša, onako visokog. Dobro se uklopio, on je vedar čovek i dečak, nasmejan, bez obzira što je imao svakodnevno dva treninga, plus kondicioni, ispričala je ona.

Nastavnica Savić je ispričalla i kako je Jokić jedva zaigrao u školskom košarkaškom timu.

printrscreen

-Kolega koji mu je predavao fizičkog je obavestio koleginicu koja vodi školski košarkaški tim. Međutim, mesec dana pred državno takmičenje je rekla da misli da im nije potreban. Nikola je ušao uz tešku protekciju kolege, kroz smeh je ispričala ona. Epilog je osvojeno državno takmičenje, a dečaci su posle kroz šalu pričali da je turnir bio prljaviji jer su protivnici igrali prgavo kako bi pobedili Nikolu.

Naglasila je da je Nikola bio redovan učenik, ali da je zbog izostanka sa časova Sociologije išao na razredni ispit.

-Sećam se kad je koleginica završila ispit, rekla mu je: "Ej, Jokiću, Imaš ti kliker, ali zaista malo sediš nad knjigom, obelodanila je profesorka i dodala da su i Jokićevi drugari iz škole u kontaktu sa njim i da se povremeno čuju.

Svi ga rado pamtimo i navijamo za njega!

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR