Glas Javnosti

PRVI PUT POSLE DRAMATIČNE BORBE ZA ŽIVOT! Oglasio se Danilo Nikolić: A, onda će opet doći utakmica, egal i poslednji sekundi...

Košarka
Autor: (Glas javnosti)

Crnogorski košarkaš Danilo Nikolić oglasio se prvi put nakon što je pre oko dve nedelje kolabirao na treningu u Podgorici. Javnosti je uputio otvoreno pismo, u kojem se svima zahvalio na pomoći i podršci.

"Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Pre svega želeo bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodnih dve nedelje.

Hvala puno upravi Kluba, predsjedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbjedili meni i mojoj familiji.

Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što pre i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pesmi!

Zahvalio bih i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, klubovima Lovćen i Gorštak, na bodrenju tokom ovog perioda.

Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi meča i... Voli vas sve vaš Dačo :)", poručio je Nikolić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR