Glas Javnosti

POMIRENJE VEKA: Obradović i Ražnatović posle dugih 12 godina konačno prekinuli svađu

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trener Partizana i poznati košarkaški menadžer viđeni kako razgovaraju i ispijaju kafe u jednom beogradskom kafiću

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović i jedan od najuspešnijih košarkaških menadžera Miško Ražnatović nakon 12 godina zakopali su ratne sekire.

Nekada dobri prijatelji i saradnici bili su u svađi više od decenije i o tome su otvoreno govorili u javnosti, pa su mnogi bili veoma iznenađeni kada su ih nedavno videli kako zajedno sede u jednom beogradskom kafiću i uživaju u razgovoru.





Podsetimo, Miško i Željko su bili u očajnim odnosima od transfera Vasilisa Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos. Do 2010. godine bili su bliski prijatelji i imali su odličnu poslovnu saradnu, a onda je zbog tog famoznog potpisa sve puklo. Željko je žestoko zamerio Mišku što je popularnog Bilija odveo u redove ljutog rivala.

Naime, iako je znao da će to uticati na njegov odnos sa Obradovićem, srpski menadžer je odlučio da odvede Spanulisa u klub iz Pireja, jer je smatrao da je to sjajan potez na njegovu karijeru. Zbog toga je kasnije trpeo ozbiljne posledice, godinama nije potpisao igrača za PAO i nije smeo, zbog svoje bezbednosti, da ide na utakmice "zelenih".

Željkov i Miškov odnos se tada potpuno raspao. Popularni Žoc je bio dosledan svom stavu, 12 godina nije razgovarao sa Ražnatovićem, međutim, izgleda da je posle dugo vremena ipak popustio, prešao preko svega i oprostio mu "izdaju".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR