Glas Javnosti

PODRŽITE NAS! PODGORICA KAO RECEPT ZA PARIŽANE: Crno-beli žele POBEDU u Evrokupu (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović očekuje tešku utakmicu protiv Metropolitana, zbog čega je pozvao navijače da u velikom broju dođu u Dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Crno-beli u sredu dočekuju francuski tim u okviru 15. kola Evrokupa. U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je u Parizu slavio sa 89:82.

Beogradski tim ovaj meč dočekuje posle važne pobede u ABA ligi nad ekipom Budućnosti.

- Sigurno da posle dobre igre u Podgorici se nadamo da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu. Očekujemo izuzetno tešu utakmicu a ono što bih zaista voleo je da navijači ponovo dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu - poručio je Obradović.

Kapiten Rade Zagorac smatra da bi duel sa Metroplitanom mogao da ponese epitet "meča sezone", prenosi N1.

- Znali smo da su Budućnost i Metropolitan veoma važne utakmice po pitanju zauzimanja kvalitetne pozicije pred doigravanje. Tom pobedom i ukoliko ne bude iznenađenja u mečevima gde smo favoriti bismo obezbedili drugo mesto što znači da bismo u prva dva plej-of meča, ukoliko do njih dođe bili domaćini. Iz tog ugla je važnost te utakmice. Podjednako je i odogvornost na navijačima da dođu i napune halu i da zajedničkim snagama dođemo do pobede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno može biti utakmica sezone - istakao je Zagorac.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR