Glas Javnosti

POČINJE ABA LIGA - ZVEZDA ČEKA SPLIT! Radonjić: Želimo pobedu!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Mornara i Cibone u petak od 18 sati otvoriće novu sezonu u regionalnoj košarkaškoj ABA ligi.

Aktuelni šampion regiona Crvena zvezda odbranu titule počinje sutra duelom protiv Splita u hali "Aleksandar Nikolić" od 20 sati.

Crveno-beli novu sezonu počinju sa nekoliko povređenih igrača pa Dejan Radonjić, prvi strateg Crvene Zvezde, poziva igrače da dođu u što većem broju i daju podršku momcima koji će sutra igrati.

Gotovo sigurno ćemo nastupiti bez većeg broja igrača. Vajt je van trenažog procesa zbog povrede koju je zadobio još protiv Panatinaikosa i očekujemo ga za nekoliko meseci. Dobrić i Lazićnu najboljem slučaju će trenirati za 10 dana, Davidovac polako izlazi iz povrede i videćemo kada će nam se priključiti sledeće nedelje. Lazarević i Volters su bez košarkaškog treninga sa ekipom, a pod znakom pitanja je i Uskoković. Bez obzira na sve želimo pobedu! - jasan je Radonjić.

On je za klupski sajt istakao da situacija nije sjajna i analizirao protivnički tim za koji kaže da je u takmičarskom ritmu.

U premijernom meču nove ABA sezone očekuje nas utakmica sa ekipom Splita. Oni su donekle promenili sastav, stigao je i Džons, ugovor je obnovio iskusni Roko Ukić. Igrali su kvalifikacije za FIBA Ligu šampiona, počelo je i njihovo nacionalno prvenstvo, ali naš imperativ je pobeda, zaključuje Dejan Radonjić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR