Glas Javnosti

Poceko dobio otkaz

Košarka
Autor: Glas javnosti

Vodio Asvel protiv Partizana, neće protiv Zvezde

Italijanski trener, Đanmarko Poceko dobio je otkaz u francuskom Asvelu, potvrdio je klub putem svojih zvaničnih kanala. Njemu tako ni pobeda nad Žalgirisom u Evroligi u drugoj polovini ove nedelje nije pomogla da se zadrži na klupi tima iz Vilerbana.

Već pre meča sa Partizanom u Evroligi pojavile su se glasine da Poceko više neće sedeti na klupi Asvela, što on nije jasno ni potvrdio, ni demantovao. 


"Ne znam za budućnost, moj klub zna. Moramo da nastavimo da se borimo i da pokušamo da dobijemo", rekao je u Beogradu Italijan koji je hvalio Željka Obradovića.

Samo četiri dana kasnije Asvel se oglasio zvaničnim saopštenjem.

"Menadžment Asvela doneo je odluku da se rastane sa Đanmarkom Pocekom. Doneta je međusobna saglasnost sa italijanskim trenerom da se ugovor okonča ranije i sve stupa na snagu odmah. Kako bi se sezona nastavila nesmetano, Pjerik Pupe će postati novi trener Asvela. On će biti potpomognut od strane Edoarda Kasalonea i Žozefa Gomisa, kao i Karima Atamne, koji će se baviti ličnim razvojem igrača", piše i saopštenju.


Poceko je tako u sedam dana vodio meč protiv Partizana, a neće protiv Crvene zvezde koja gostuje u utorak u Francuskoj od 20.30 časova u 20. kolu Evrolige. Viodećemo šta će moći da uradi Pupe..

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti



Glas javnosti/AS 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR