Glas Javnosti

STALNO SAM PLAKAO! Nikola Jokić NIKAD ISKRENIJI, otkrio šta će raditi posle karijere (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola Jokić se otvorio kao nikada do sada i odlučio da otkrije detalje o životu i odrastanju koje mnogi do sada nisu znali.

Iako ne voli često priča o sebi, ovog puta je napravi izuzetak zbog svastike.

Maša Maćešić, sestra Natalije, postavila je zetu pitanja koja su otkrila mnogo o njemu.

Intervju svog supruga je podelila Natalija na Tviteru, a zaista mnogo toga do sada nismo znali o srpskom centru.

Za početak je govorio da li je ostao normalan i pored pritiska sa kojim se svakodnevno suočava.

„Ne znam da li sam ostao normalan, ali mislim da nisam ostao isti. Moraš da se promeniš da bi zaštitio sebe od svih faktora koji utiču na tebe, na tvoj i na život tvoje porodice. Sigurno neki ljudi misle za mene da sam arogantan, ali ja se suštinski nisam promenio jer i dalje volim iste stvari koje sam voleo oduvek“, poručio je Jokić u interjvuu za Mašu Maćešić.

Godinama su se objavljuju njegove fotografije iz detinjstva kada je bio buckast. Tako ne postoji situacija u kojoj Jokić uradi što niko nije ranije, a da ne vidimo jednu fotografiju sa porodicom kada mali Nikola drži prekrštene ruke ili sliku njegovog pasoša.

Pojasnio je i zbog čega je često plakao.

„Kad sam bio mlađi onda sam plakao stalno. Tad sam plakao i što sam mali i što sam gojazniji, tad sam imao više poraza, ali možda me je baš to dovelo tu, gde sam sada. Ja mislim da sam pobednik i da sam borac na terenu, bilo je i promašaja za pobedu, dosta puta sam bio i krivac, ali ne bih bio ovde gde jesam da toga nije bilo“, potpuno je iskren Somborac.

Istakao je da želi da ostane kao sav normalan svet, ali nije siguran i da je to moguće.

„Pa mislim da je teško sada, ali neka moja želja i cilj jesu da kada završim karijeru i prestane sve ovo je da kada se pojavim negde to neće više biti neka velika stvar. To je moja želja.

Pojasnio je i kako vidi sebe u budućnosti kada bude odlučio da mu je dosta košarke.

„Gde bih voleo da se vidim ili gde sebe vidim? Voleo bih da se vidim na nekom salašu ili vikendici punoj dece i životinja. To bi bila neka moja želja. Možda ja mislim da je to život za mene, a možda i nije. Da nema puno turbulencija, da je mirno, voleo bih da moja deca odrastaju u mirnom okruženju, u prirodi, da im je to relaks, kao i meni“, rekao je, između ostalog, Jokić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP