Glas Javnosti

PIONIR IMA DA GORI! Partizan u reprizi čuvenog finala iz Istanbula: Huventud uvek EVOCIRA USPOMENE

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana čekaju Huventud u Beogradu u meču 3. kola Evrokupa.

Za trenera Želja Obradovića to je meč koji je najteži u dosadašnjem toku sezone, a sigurno da evocira uspomene na finale iz 1992. godine za titulu prvaka Evrope.

Partizan je neporažen sa skorom 6-0 u ABA ligi i 2-0 u Evrokupu.

"Svaka sledeća utakmica je najteža, a Huventud je sigurno tim koji zaslužuje svaki respekt, prvo zato što imaju igrače sa velikim iskustvom, a potom jer igraju veoma dobru košarku. Apsolutno kontrolisanu u svakom trenutku, sa dosta izmena, ritma i promena odbrane, što će naravno iziskivati našu maksimalnu koncentraciju i da od prvog trenutka shvatimo na koji način moramo da igramo protiv njih, ukoliko želimo da odigramo dobru utakmicu“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Kapiten Rade Zagorac:

"Još jedan odličan ispit i provera protiv verovatno najkvalitetnije ekipe sa kojom smo se od početka sezone suočili. Već godinama imaju kontinuitet u načinu igre, a i rosteru koji se svake godine pojačava. Španske ekipe igraju inteligentnu košarku koja nije laka za skautiranje i za samu pripremu, oni umeju da igraju i Huventud je dobar primer toga. Neće biti dovoljno da ih samo fizički nadigramo kako bismo pobedili“, rekao je Zagorac.

Utakmca je zakazana za utorak od 20.30 u hali "Aleksandar Nikolić".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR