Glas Javnosti

NAPADNUT KOŠARKAŠKA LEGENDA: Pijani policajac uperio pištolj reprezentativca!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Pijani policajac na dužnosti potegao je pištolj na srpskog košarkaša Miroslava Raduljicu!

Košarkaš je uspeo da mu otme oružje, i kako javlja "Srpska info", onda se u incident navodno umešao još jedan policajac, poznat po nedoličnom ponašanju.

Veći incident sprečili su pripadnici Žandarmerije, koji su uhapsili inspektora S. Š., a sve se to dešavalo na „Janjskom saboru“, kod manastira Glogovac u Šipovu.

O hapšenju inspektora oglasili su i iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, ne otkrivajući previše detalja o ovom slučaju.

youtube

Oni su istakli da je S.Š. osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Raduljica je bio na saboru pod jednim šatorom u društvu rođaka.

- Tada je pod isti šator došao i inspektor S. Š, koji je bio u društvu još nekih policajaca. Kada je vidio Raduljicu, prišao mu je i tražio da se fotografišu. Raduljica je odbio i tada je inspektor napravio pravi skandal - ističe sagovornik "Srpske info".

Policajac je izvadio pištolj i počeo da preti Raduljici.

- Raduljica se očigledno nije prepao već mu je oteo pištolj. Tada se u sukob umešao još jedan inspektor, koji je bio u društvu sa S. Š. On je napao Raduljičinog rođaka. U celi slučaj tada su se umešali žandarmi i uhapsili pijane kolege - dodaje očevidac.

Bivši kapiten reprezentacije zbog povrede nije na raspolaganju selektoru Igoru Kokoškovu za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, koji se od 29. juna do 4. jula igra u Beogradu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR