Glas Javnosti

PETRUŠEV SE VRAĆA U EVROPU: Dolazi u Olimpijakos, bar tako tvrde Grci

Košarka
Autor: Glas javnosti

Srpski reprezentativac, Filip Petrušev mogao bi ove sezone da promeni još jedan klub i vrati se u Evropu nakon neuspelog pokušaja da izdejstvuje ozbiljniju minutažu u NBA ligi.

Naime, nakon što je iz Filadelfije, za koju je odigrao samo tri minuta, trejdovan u LA Kliperse, pa odmah potom i u Sakramento, sada je, kako pišu grčki mediji veoma realan njegov povratak u Evropu. I to u redove Olimpijakosa.

Prema tim infomacijama dve strane su već ostvarile kontakt, uvodni pregovori idu vrlo dobro i veoma lako bi se moglo dogoditi da se reprezentativac Srbije vrati u Evroligu.


On bi u početku bio zamena za povređenog saigrača iz nacinalnog tima, Nikolu Milutinova, a potom bi trebalo da mu se pronađe dugoročno mesto u timu.

Grčki mediji navode da bi Petrušev svojim iskustvom i kvalitetom značajno doprineo poboljšanju kvaliteta igre Pirejaca, a takođe se navodi da bi ugovor trebalo da bude potpisan na duže od godinu dana.

Olimpijakos je u četvrtak uveče savladao Crvenu zvezdu u 9. kolu Evrolige i trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli sa učinkom od pet pobeda i četiri poraza.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR