Glas Javnosti

Partizan je domaćin Bajernu u utakmici koja može okrenuti sezonu!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Uspeh u ovom susretu bi Parnom valjku značio i na polju samopouzdanja pošto su crno-beli u minuloj rundi ABA lige nastavili seriju loših rezultata porazom od Splita.

Partizan je trenutno na skoru 12-13 kada je u pitanju Evrolige, pa bi se eventualnom pobedom ponovo uključili u borbu za plej-of. Početak duela zakazan je za 20 časova i 30 minuta, a direktan televizijski prenos je obezbedio Sport klub na prvom programu.

Željko Obradović, trener crno-belih, istakao je da je ovo važan susret za njegov tim.


- Bitna utakmica, kao i svaka utakmica do kraja sezone, ako želimo da ostanemo konkurentni u Evroligi sa ciljem koji smo imali pre početka sezone. Zato treba da učinimo sve kako bismo dobili utakmicu. Bajern je veoma dobra ekipa, trenutno druga najbolja skakačka u napadu, treći su po defanzivnom skoku i odatle sve počinje. U poslednjih pet minuta Bajern izuzetno dobro šutira za tri poena. Negde su na 40 odsto timski. Sve utakmice koje je dobio, ekipa je bila na tim procentima. Ubacili su 12 šuteva u proseku za tri kada su dobijali, a kada su gubili bili su na sedam-osam. I to je nešto jako bitno. Pripremajući utakmicu, vodili smo računa o tome i radićemo sve kako bismo ih sveli na te proseke koji su bili takvi, kakvi su bili kada su gubili - rekao je Obradović. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR