Glas Javnosti

Panter se oprostio od Partizana

Košarka
Autor: Glas javnosti

Ovog utorka ujutru glavna košarkaška vest je da Kevin Panter odlazi iz Partizana.

Glavna košarkaška vest je da je Kevin Panter otišao iz Partizana. Iz Humske su se biranim rečima oprostili od svog kapitena, a potom se i Panter oglasio emotivnim postom na društvenim mrežama.

U opisu je napisao:

Protekle tri godine u Partizanu su bile izazovna, ali neverovatna vožnja, i kroz neverovatna i teška vremena, zahvalan sam za ono što je to bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu.

Ljudima, a posebno deci: nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe.

Mojim saigračima u poslednje tri godine, sve vas volim. Podelili smo sjajne uspomene i izgradili jake veze, koje će trajati zauvek.

Za moj trenerski štab: od prvog dana ste bili samo najbolji. Otkako sam stigao u Beograd, pomogli ste mi na sve moguće načine.

Grobarima, najboljim navijačima na svetu: hvala na neverovatnoj podršci. Stajali ste uz nas i tokom uspona i padova, bez obzira na sve.

Fizioterapeutima: hvala što ste uvek bili tu za tim i za sve kojima je pomoć bila potrebna. Cenim sve što ste mi davali svakoga dana.

Partizanu, hvala što je ovo bio moj dom već tri godine. Partizane, uvek ćeš biti u mom srcu.

Treneru Obradoviću: učinili ste me kapitenom posle prve godine u Partizanu. Verovali ste u mene! Izuzetno sam zahvalan na našem odnosu i na vama!



Još nije zvanično objavljeno gde će 30-godišnji Njujorčanin nastaviti karijeru, ali evropski mediji pišu da je veoma blizu potpisivanja ugovora sa Barselonom.

Partizan je bio jedini klub u kojem je Panter kao profesionalac proveo više od jedne sezone. Posle studija na koledžima Stejt Fer i Tenesi, 193 centimetra visoki bek je igrao za Lavrio, Antverpen Džajantse, Rosu Radom, AEK iz Atine, Virtus iz Bolonje, Olimpijakos, Crvenu zvezdu i milansku Olimpiju.

Klub su definitivno napustili Frenk Kaminski, Pi-Džej Doužer, Savo Drezgić i Đorđije Jovanović, ugovori su istekli još Džejlinu Smitu, Alenu Smailagiću, Džejmsu Naneliju, Urošu Trifunoviću, Danilu Anđušiću.

Od pojačanja za narednu sezonu, Partizan je zasad angažovao Vanju Marinkovića i Arijana Lakića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR