Glas Javnosti

OPROŠTAJ OD SRPSKE LEGENDE U AMERICI! NBA zvezde se POKLONILE DEJANU MILOJEVIĆU! (VIDEO, FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Čitava NBA liga poklonila se Dejanu Milojeviću koji je iznenada preminuo u 47. godini života, a posebno emotivno bilo je na meču Golden Stejta i Atlante.

Poslednji Milojevićev klub priredio je pravi spektakl, a snimak pre početka susreta između Voriorsa i Hoksa obišao je planetu.


Stiv Ker održao je emotivan govor, na video bimu prikazan je i mali film o Milojeviću, a Bogdan Bogdanović nije mogao da zadrži suze.


 (Foto: Jutjub)

Na kraju, Golden Stejt je i savladao Atlantu rezultatom 134:112 i ovu pobedu igrači i stručni štab posvetili su upravo Dejanu Milojeviću.

Prvi meč na domaćem terenu, nakon iznenadne smrti pomoćnog trenera Dejana Milojevića, Voriorsi su iskoristili da odaju počast srpskom treneru, pa je košarka ostala u drugom planu.

Porodica Dejana Milojevića  (Foto: Jutjub)

Po emotivnim reakcijama igrača, članova stručnog štaba i navijača jasno se moglo zaključiti koliko su Milojevića voleli i cenili "preko bare".

NBA zvezde se nisu libile da pokažu emocije i puste suze zbog Miloja.

Emotivne scene iz čuvenog "Čejs centra" obišle su čitav svet.

Odmah iza klupe Golden stejta sedeli su članovi Dekijeve porodice - supruga Nataša, sin Nikola i ćerka Maša.

Tokom potresnog govora trenera Stiva Kera Nataša i deca nisu mogli da potisnu emocije, suze su same tekle niz lice. Neopisiva bol i tuga!


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR