Glas Javnosti

ONA JE NAJVEĆA PODRŠKA SRPSKOG MVP KOŠARKAŠA: Zavoleli su se u Somboru, ali nije sve išlo tako glatko!

Košarka
Autor: Glas Javnosti

Srpski centar, Nikola Jokić proglašen je MVP igračem NBA lige, a uz braću Nemanju i Strahinju njegova najveća podrška je supruga Natalija.

Natalija Maćešić odrastala je kao i Nikola u Somboru, gde su se i upoznali.

-Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije - ispričao je pre nekoliko godina Nikola za magazin "Gloria".

Foto: Instagram

Kako je naveo, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa.

-Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - otkrio je Jokić.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, dok je Natalija upisala studije u Americi.

-Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala - ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

Nikola i Natalija su se venčali u oktobru 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obrad crkvenog venčanja trajao.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR