Glas Javnosti

OGROMNA SRAMOTA: Teodosićev brat u centru skandala koji je sam zakuvao (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Rođeni brat Miloša Teodosića uspeo je da ponizi sebe na način kakav malo ko može.

Usred Evropskog prvenstva na kome Srbija juri zlato, on je rešio da se "razračuna" sa selektorom Pešićem jer nije uvrstio njegovog brata na spisak. I to na najniži mogući način.

Na snimku sa privatne proslave vide se Jovan Teodosić, brat proslavljenog reprezentativca Miloša Teodosića, i bivši vlasnik Metalca doktor Boško Đukanović, koji uglas pevaju uvredljivu pesmu na račun selektora Srbije.

Tekst pesme prenositi nećemo, možete ga čuti u snimkku ispod:



Teodosić je očigledno besan na selektora jer je njegovog brata, bez sumnje legendu naše košarke, precrtao sa spiska za Evrobasket.

Sve je to u redu, ali neverovatno je da Jovan Teodosić nema ni minimum dostojanstva, kada je rešio da vređa čoveka koji je za samo dve nedelje jednog prvenstva 2002. doneo ovoj zemlji više nego što će on za ceo život. 

Umesto da prihvati odluku muški, kao što je to uradio i njegov brat koji se nije oglašavao u medijima, Jovan Teodosić posegnuo je za najnižim mogućim potezima.

Ako je Miloš, koji je takođe za ovu reprezentaciju i zemlju uradio više za nekoliko sekundi (onom trojkom protiv Španije) nego što je on za ceo život, mogao je da ima makar malo svesti, kada već elementarne pristojnosti nema.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR