Glas Javnosti

OBRADOVIĆ: Svesni smo značaja utakmice protiv Budućnosti

Košarka
Autor: Glas javnosti

U poslednjoj utakmici ligaškog toka ABA lige, Partizan će sutra od 19 časova igrati u Podgorici protiv Budućnosti, a trener Željko Obradović kaže da utakmica ima ogroman značaj, jer bi crno-beli pobedom obezbedili prvo mesto i prednost domaćeg terena do kraja plej-ofa.

Trofejni stručnjak je istakao da očekuje da crnogorska ekipa zaigra drugačije posle promene trenera.


Budućnost se nakon poraza od Borca rastala sa Vladom Jovanović, a njega je na klupi zamenio Petar Mijović.

- Poslednja utakmica, svesni smo njegog značaja. Ono što je bitno pred tu utakmicu je to da smo mi napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promenila trenera i da će sigurno biti nekih novih stvari u njihovoj igri. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike tiče. Zdravi smo, spremni i svesni toga šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja naravno da domaćem terenu igra sasvim drugačije - poručio je Obradović.


Uroš Trifunović pred sutrašnji duel kaže da je svestan šta njegovu ekipu očekuje u "Morači".

- Ovo je najbitnija utakmica u dosadašnjem delu sezone. Želimo da obezbedimo prvo mesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa. Svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju ABA lige. Dugo sam ovde, znam kako izgleda gostovanje u punoj "Morači" i koliko je teško. Dobra su ekipa, koja će sigurno pokazati reakciju na promenu trenera. Mi moramo da budemo fokusirani, da igramo našu igru i ako tako bude, sigurno ćemo odraditi dobar posao - istakao je Trifunović.

Podsetimo, Partizan u ovaj meč ulazi sa učinkom 23-2, a Podgoričani 18-7.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR