Glas Javnosti

OBRADOVIĆ PRED MAJSTORICU: Napravili smo detaljnu analizu svega onoga što se dešavalo

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana i Budćnosti igraju majstoricu polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige

Trener tima iz Humske Željko Obradović je optimista.

- Igramo treću utakmicu. Napravili smo detaljnu analizu svega onoga što se dešavalo u prethodne dve utakmice, naravno sa posebnim akcentom na ovu poslednju utakmicu u Podgorici koju smo izgubili. Ono što je moja želja, to je da s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej - rekao je Obradović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Zaista bih voleo da to bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale. Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti. Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč - poručio je Željko Obradović. 

Kapiten crno-belih Rade Zagorac uveren je u kvalitet saigrača i očekuje pobedu.

- Očekivali smo da će plej-of serija biti izazovna i kvalitetna. Sam spisak učesnika plej-ofa je navodio na to. Ranijih godine, uz dužno poštovanje svih ekipa koje su igrale plej-of, nikako nije moglo da dođe do ove četiri ekipe, a to je ove sezone garantovalo dobru, kvalitetnu košarku i dobar taj takmičarski deo. Što se tiče Budućnosti, ove godine smo igrali dosta puta sa njima. U plej-ofu su stvari poznate, nema previše vremena za neke promene i prilagođavanja. Uglavnom su to neke finese koje mogu da se isprave kroz nekoliko treninga do sledeće utakmice. Tako je bilo i ovaj put. Sve u svemu nismo zadovoljni utakmicom u Podgorici i jasno nam je na kojim stvarima je trebalo da radimo, na kojima smo radili i mislim da spremni dočekujemo utakmicu. Verujem da će uz veliku podršku koju priželjkujemo i koju prizivamo sve biti u redu i da ćemo doći do plasmana u finale - istakao je Zagorac. 

Utakmica je na programu u nedelju od 21.00 u dvorani "Pionir".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR