Glas Javnosti

OBRADOVIĆ: Bože me sačuvaj.... Prave priču kako Partizan ima pare

Košarka
Autor: Glas javnosti

Željko Obradović, trener Partizana, nezadovoljan je bio nakon poslednjeg poraza njegovog tima u Evroligi.

Nakon što je u prvom kolu Alba vodila tokom gotovo celog meča i pobedila crno-bele, srpski tim je potom igrao dobro protiv Baskonije i sinoć Olimpije Milano, dugo vodio, pa izgubio. 

Italijanska ekipa je slavila sa 80:75, a odmah nakon utakmice je Obradović zahvalio navijačima na atmosferi koju su napravili, a potom prilično ljutito odgovarao na pitanje novinara.





- Od letos čitam po novinama ne znam koliko imena, ko to potura i stavlja ja nemam pojma. Nikad niko nije došao da mi predloži konkretno ime. Neko postavlja informacije iz ove iz one zemlje. Radim sa onim šta imam. Glas ima povredu, tražimo rešenje u onome što imamo. Ta imena što su se pominjala i cifre... Bože me sačuvaj! Tri meseca se priča o transferima, pa je neko pomenuo Kampaca, pa jeste videli koliko su hteli da ga plate Real Madrid i Fenerbahče. Partizan, mi da uđemo u to? Prave priču kako Partizan ima pare. Partizan je napravio fenomalnu stvar zato što ima navijače i zahvaljujući prodatim kartama smo napravili respektabilan budžet za nas rekao je između ostalog posle utakmice Obradović. 

Evroligašku sezonu Partizan nastavlja već u četvrtak kada od 20.30 časova igra protiv Virtusa takođe u Areni.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR