Glas Javnosti

OBOŽAVA SRBIJU: Jokićev trener poslao poruku na SRPSKOM i oduševio fanove Nagetsa (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trener Denver Nagetsa, Majk Meloun, obožava Srbiju ali i Jokića pa je poslao poruku na srpskom jeziku i time obradovao fanove iz naše zemlje.

On je na kraju konferencije za medije, organizovane putem interneta, nakon priče o početku naredne sezone, poslao pozdrave Srbiji.

"Zdravo, zdravo, Srbija! Kako si, a?", rekao je Meloun.

Zbog svog najboljeg igrača, reprezentativca Srbije, Meloun je u nekoliko navrata bio gost Srbije odakle je poneo zanimljiva iskustva. 

- Volim da dođem u Srbiju, zapamtio sam ono vaše piće, rakiju!Svaki put kad ispraznite čašicu oni vam sipaju novu i to do vrha - govorio je Meloun tokom boravka u Srbiji.

 

Da je bio zainteresovan za Srbiju i pre nego što je Jokić stigao u njegov tim govorio je i nekadašnji NBA košarkaš Saša Pavlović, koji je sa Melounom sarađivao u timu Klivlenda.

- Kada god bi video mog oca na tribinama pokazivao mu je tri prsta. Zaista obožava Srbiju. Stalno je pričao o našoj istoriji, ponekad sam imao utisak da zna o tome više od mene - govorio je Pavlović.

U prethodnom periodu se spekulisalo i da bi mogao da postane član stručnog štaba srpskog tima za Olimpijske igre.

- Zainteresovan sam za to - rekao je ranije Meloun.

Ipak, pre svega toga, pred njim i Jokićem je nova NBA sezona koja počinje 22. decembra, a Nagetsi imaju velike ambicije, s obzirom na to da su proteklu završili u finalu Zapadne konferencije, porazom od budućih šampiona, Los Anđeles Lejkersa.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR