Glas Javnosti

Nurkić ponovo u centru skandala,ovog puta sramnom Izjavom napao Srbe

Košarka
Autor: Glas javnosti

Reprezentacija BiH nije se proslavila na Evrobasketu, ogorčenje je pokazao Jusuf Nurkić.

Litvanija je pobedila BiH sa 87:70 u poslednjem meču, odlučujućem, za poslednje mesto koje vodi u osminu finala. 

Nurkić je za bosanske medije nakon utakmice rekao da je ponosan na ekipu i da bi sve više od ovog rezultata bilo čudo s obzirom na katastrofalan tretman reprezentacije u BiH.  Usput, izgleda i da su mu FIBA i Srbi za mnogo toga krivi!?

- Kod nas je uvek dobro ili zlo, nema između, ponosan sam na momke, trenere, stručni štab. Kakve su turbulencije, ovo je impozantno, ponosan sam na njih, čestitam svima koji su učestvovali, dali smo maksimum i Bosna i Hercegovina može biti ponosna - rekao je Nurkić, a prenosi SportSport.ba. 

- Šta imamo? Imamo li ljude koji vode to? Dobijamo trenera 10 dana pre prvenstva. Puno toga je pre sporta, sport je najlakši, ko god izađe daje maksimum i više od maksimuma. Momci su napravili strašne stvari u ovih mesec dana.

Slede izbori na koje se osvrnuo. 

- Idemo dalje, radićemo svoje, nadam se da ćete i vi napraviti svoje glasovima, da imamo zemlju koja voli BiH, da se narod oseća Bosancima i Hercegovcima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno. I nadam se da ćemo napraviti promene. Znate kako funkcioniše kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem. Dajte meni predsednika Saveza, i direktora, i Upravni odbor i BiH više nikada neće imati problema ni s pripremama, ni s hotelima, ni s hranom. Ako možete to, ja sam spreman preuzeti sve funkcije, ako je do mene. Pokušao sam, više sam izgubio nego što sam dobio... Bolje ne počinjati, super je sve završeno.

- Što sve vredi ako četiri igrača spavaju u jednom krevetu, ako jednom ne rešimo prioritete? Ljudi, moramo shvatiti da je reprezentacija iznad svega, sportistima se moraju osigurati najbolji uslovi. Drugačije nećemo napredovati. Možemo napraviti eventualno čudo, jer je ovo bilo čudo, a ovih 12 momaka su dali svoj maksimum. Stvarno ne mogu nikome ništa zameriti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR