Glas Javnosti

ŠMEKERSKO POREĐENJE! Jokić isti kao NBA legenda, zbog koga su ZABRANJENA ZAKUCAVANJA (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Isti je Džabar! Komentator utakmica Oklahome Siti Tander, uporedio je Nikolu Jokića sa legandarnim Karimom Abdul-Džabarom, što je novo u nizu poređenje srpskog asa sa velikanima svetske košarke.

Nikola Jokić, aktuelni MVP lige, u poslednjih nekoliko godina izrastao je u najboljeg košarkaša u NBA i samim tim stižu poređenja sa velikanima ovog sporta.

Kris Fišer je samo poslednji u nizu, a aajčešće poređenje je sa Lerijem Birdom, jednim od najboljih košarkaša svih vremena, a poslednje u nizu je sa najboljim strelcem u istoriji NBA.
Greg Popovič prvi je uporedio Jokića sa Birdom, zbog stila i čitanja igre, a komentator utakmica Oklahome smatra da je Jokić jako sličan legendarnom Karimu.
„Ja bih uporedio Nikolu Jokića sa Karimom Abdul-Džabarom“, izjavio je Kris Fišer u toku utakmice Oklahome i Denvera.
Karim Abdul-Džabar najbolji je košgeter u istoriji NBA i tako će verovatno ostati još nekoliko godina. Šansu da ga svrgne ima Lebron Džejms, ali pitanje je da li će „kralj“ dostići 38.387 poena (trenutno je na 35.894).
Karim je osmislio nebesku udicu najviše iz razloga jer je tokom koledža, baš zbog njegove dominacije, „NCAA“ zabranio kucanja. Nije mogao da zakucava, ali je zato horogom rešetao obruče i kasnije je istu igru preneo na NBA.
BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR