Glas Javnosti

Novi detalji: Obradović kamen temeljac neke nove Zvezde, gde je zapelo sa Radonjićem?

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaški klub Crvena zvezda u narednih nekoliko dana dobiće novog šefa stručnog štaba, a prema informacijama do kojih je došao Glas Javnosti, mesto prvog trenera rezervisano je za nekadašnjeg igrača ovog kluba, Sašu Obradovića.

Kako su beogradski mediji preneli, a što je potvrđeno i Glasu Javnosti, Obradovića od klupe Crvene zvezde dele još detalji. Okviran dogovor je postignut, ali bi konačna odluka trebalo da bude doneta u danima koji slede. 

Obradović, koji trenutno predvodi ekipu Monaka, ima mogućnost da napusti Monte Karlo ukoliko dobije ponudu ekipe koja igra Evroligu, tako da prepreka sa te strane ne bi trebalo da ima. Navodno, želja Crvene zvezde jeste da izbegne oscilacije koje su se dogodile protekle sezone, pa bi Obradović trebalo da predstavlja kamen temeljac ekipe koja će naredne sezone igrati ozbiljniju ulogu u Evroligi. Takođe, Obradovićev potencijalni dolazak znači da crveno-beli planiraju kreiranje tima na duže staze i početak novog projekta koji bi Zvezdu trebalo da dovede u situaciju da u budućnosti konkuriše i za A licencu.

Pored Obradovića, u medijima je prethodnih dana kružilo ime Dejana Radonjića, ali, prema informacijama do kojih je došao naš portal, sem nagađanja ozbiljnijih pregovora nije ni bilo. 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR