Glas Javnosti

Novak ga nije zaboravio! Emotivnom objavom pokazao koliko mu nedostaje Kobi Brajant (FOTO, VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaška legenda Kobi Brajant, kao i još osam osoba, tragično je preminuo pre godinu i po dana u padu helikoptera iznad Kalifornije. U letelici je bila i njegova ćerka Điđi i niko nije preživeo.

Brajant bi na današnji dan 23. avgusta, napunio 43 godine.

Poznato je da je Novak Đoković bio blizak sa Brajantom, te je iskoristio priliku da se seti legendarnog košarkaša čestitavši mu rođendan putem društvenih mreža.

"Srećan rođendan, Kobi! Brate, nedostaješ!", napisao je Novak.

Upoznao je Novak Kobija 2013. godine, i već pri prvom susretu bilo je jasno da se rađa veliko prijateljstvo.

 Bratski su se zagrlili dok se Kobi istezao, popričali uči utakmice, uz osmeh, posle čega je Nole pokazao i da ume da cepa mrežicu.

 

Nakon toga, ostvaren je i ozbiljniji odnos, teniser i košarkaš su se sprijateljili, a Kobi je umeo da se nađe Novaku nebrojeno puta sa savetima.

 Foto:Instagram Djoker/printscreen

Više puta je Novak ponovio da mu je Kobi bio mentor, a snimci od pre sedam godina potvrđuju i da ne čudi što se brzo stvorila tako jaka veza., pa i ne čudi što se Novak na ovakav način setio Kobija.

Foto: Instagram Djoker/printscreen

Đoković je pre nekoliko godina otkrio kako mu je Brajant pomogao da se vrati u vrh svetskog tenisa.

„Kobi je jedan od mojih mentora. Imao sam nekoliko telefonskih razgovora s njim. Naravno i viđali smo nekoliko puta u prethodnih par godina. Kada sam prolazio kroz povredu lakta mučio sam se mentalno i emocijalno, da se nosim sa svim tim različitim stvarima koje su mi se dešavale: Pad na ATP listi, zatim povratak u vrh... Kobi je bio jedan od ljudi koji su mi davali vredne savete i smernice da verujem u sebe u taj proces“, rekao je Novak pre nekoliko godina i naglasio:

„Veoma sam zahvalan što je bio tu za mene, kao podrška. Volim Kobija, ko ga ne voli? On je sjajan čovek i jedan od najbolji košarkaša, a i uopšte sportista svih vremena“.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR