Glas Javnosti

NOVA SAZNANJA O SPORNOM MEČU CRVENE ZVEZDE U PODGORICI: Prerušeni huligani pokušali da napadnu igrača srpskog kluba, celu situaciju posmatrao sin MILA ĐUKANOVIĆA!

Košarka
Autor: Glas Javnosti

Nikako da se smire strasti nakon duela Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici, a kako pišu mediji, pojavile su se i neke nove informacije koje potvrđuju nagađanja.

Naime, na terenu je slavila Budućnost, a dešavanja van terena bila su pravi problem.

Kako prenosi Kurir, isplivale su nove informacije koje bacaju još veću senku na sve viđeno u "Morači".

Iako epidemiološke mere nalažu zabranu okupljanja u dvoranama, na tribinama se našlo oko 300 navijača, a svi oni imali su novinarske akreditacije, što implicira organizaciju navijača od strane domaćina, odnosno organizatora meča, prenosi ovaj portal.

Nikoga ne iznenađuje vređanje Srbije, našeg kluba, kapitena Branka Lazića, ali iznenađuje uvreda na račun Dejana Radonjića, “Dejo splačino”, koji važi za legendu Budućnosti.

Kurir navodi da je u poluvremenu meča jedan od huligana pokušao nasilno da uđe na teren sa željom da se obračuna sa igračem Zvezde... Brzom reakcijom obezbeđenja sprečena je eskalacija sukoba.

Ono što nije sprečeno su majmunski krici upućeni na račun Voldena.

Da sve bude još apsurdnije - sve to iz lože Morače posmatrao je Blažo Đukanović, sin Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR