Glas Javnosti

NOVA BOMBA U PARTIZANU: Posle ŽOCA dolazi i NEMANJA BJELICA?!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Posle najave da će srpski trener Željko Obradović biti na klupi košarkaškog kluba Partizan očekuje nas nova transfer bomba koju priređuje ovaj klub.

Iz više izvora ovih dana mogla da se čuje informacija da crno-beli pregovaraju sa Nemanjom Bjelicom, čime bi rešili veliki problem na poziciji "četvorke".

Bjelica, koji već ima 33 godina, karijeru bi želeo da završi u Evropi, a jedna od realnih opcija je saradnja sa Željkom Obradovićem, koja je odlično funkcionisala u Fenerbahčeu.

Kako saznaje Kurir, crno-beli su kontaktirali Bjelicu, ali on nije bio zadovoljan prvom ponudom, pa se pregovori nastavljaju.

Problem je Nemanjina vrednost na tržištu, pošto je on i dalje jedan od najboljih igrača na poziciji "četvorke", pa se i njegov ugovor meri u višemilonskim iznosima.

Partizan je rešio pitanje beka, ali ima još mnogo "rupa" koje treba popuniti igračima koji mogu da iznesu teret borbe za titule na svim frontovima. Obradović i sportski direktor Zoran Savić punom parom rade na sastavljanu tima, traže adekvatnog centra i plejmejkera.

Zanimljivo, Bjelica je ponikao u Partizanu a afirmaciju je stekao u Crvenoj zvezdi, za koju je nastupao od 2008. do 2010. godine. Iz Zvezde se preselio u Kahu Laboral, a u julu 2013. godine je potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom. U sezoni 2014/15 bio je proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige, pi[r pomrnuti portal.

Nakon završetka najbolje sezone u karijeri odlučio je da se oproba u NBA ligi. Igrao je za Minesotu, Sakramento Kingse i Majami Hit.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR