Glas Javnosti

NIKOLA JOKIĆ I PREDSEDNIK FINIKSA U KLINČU: Srbin ga odgurnuo rukom, milijarder pao! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

U noći za nama, Nikola Jokić odigrao je najbolju utakmicu u svojoj karijeri. Momak iz Sombora je meč završio sa 53 poena i 11 asistencija, međutim to je bilo nedovoljno za trijumf Denvera nad Finiksom.

Sansi su slavili rezultatom 129:124, pa je sada rezultat u seriji plej-ofa 2:2.

Raspoložen je ponovo bio Jokić, sve mu je polazilo za rukom, "vukao" je svoje saigrače tokom meča, ali pobeda u neizvesnoj završnici je izmakla.



Osim blistave partije našeg reprezentativca, ovaj meč će ostati upamćen i po jednom sukobu, a upravo se Jokić našao u "glavnoj ulozi". Naime, ostalo je nešto više od dva minuta do kraja druge deonice, kada je Nikola želeo da uzme loptu od jednog čoveka kraj parketa, i to od prvog čoveka Finiksa.



Ovaj milijarder je burno reagovao, ustao sa stolice, da bi Jokić rukom malo potkačio navijača koji se na svoje mesto vratio kao "kao pokošen", a tu situaciju pogledajte u priloženom video snimku:

Inače, reč je o prebogatom vlasniku Finiksa koji je franšizu kupio od Roberta Sarvera početkom februara i za to izdvojio 4,4 milijarde dolara i odmah u velikom trejdu doveo Kevina Durenta u Arizonu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR