Glas Javnosti

Nije samo Partizanovcima: Virtus trlja 'so na ranu' i navijačima Crvene zvezde!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Virtus iz Bolonje preti da postane jedan od najomraženijih rivala ne samo Partizanu već i Crvenoj zvezdi.

I dok crno-beli motiv za nezadovoljstvo imaju u činjenici da je tim iz Bolonje bliži Evroligi u slučaju odustajanja Olimpijakosa, navijači tima sa Malog Kalemegdana samo će "podgrejati" osećanja od prošle godine, uz nekoliko različitih detalja. Tada je, umesto u Beograd, Miloš Teodosić odlučio da ode u Bolonju, a za njim i Stefan Marković, i to nakon što su više meseci obojica dovođeni u vezu sa Zvezdom. Slična situacija bi mogla da se dogodi i ove godine, ali dres Virtusa ne bi trebalo da obuče želja crveno-belih već jedan od ljubimaca navijača Zvezde, Bili Beron.

Naime, kako prenose mediji iz Italije, Virtus je u potrazi za bekom-šuterom, a navodi se i da je dogovor izuzetno blizu. Prema trenutnom stanju stvari, Beron je slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Zvezdom, od koje postoji inicijativa da saradnja potraje bar još godinu dana. Sa druge strane, Virtus je (trenutno) učesnik Evrokupa, ali bi to moglo da se promeni u narednih nekoliko dana, kad Panatinaikos preseče da li ostaje u Evroligi ili ne.

Jedno je sigurno - Beron će, po svemu sudeći, naredne sezone u nekom trenutku zaigrati u Beogradu. Evrokup ili Evroliga - videćemo u narednim danima.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR