Glas Javnosti

NEZAMISLIV TRANSFER: Denver hoće DURENTA

Košarka
Autor: Glas javnosti

Dobro obavešteni Majks SInger, novinar koji prati Denver Nagetse, plasirao je vest koja je zatresla NBA ligu - Denver se sprema da ponudi ugovor Kevinu Durentu?

Nakon propasti super-tima u Bruklinu i fijaska trija Durent-Irving-Harden, zvezde beže iz predgrađa Njujorka, a najvredniji deo ove trojke svakako je popularni Durantula, koji na stolu već ima nekoliko ponuda.


Zaista nisam neko ko prati teorije zavere, ali Nagetsi su sada potpisali igrača kome je KD mentor (Pejton Votson), potpisali su jednog od njegovih najboljih prijatelja (Deandre Džordan) i još jednog bivšeg saigrača (Brus Braun), a već u timu imaju jednog njegovog prijateja (Džef Grin). A sve je to tu i pre nego što pomenete dvostrukog MVP-a NBA lige, Majk Singer






Zaista mladi Votson koji je bio 30. pik na draftu je javno rekao da ga je KD "uzeo pod svoje", a veterani Džordan i Grin su jako dobri Durentovi prijatelji. 

Naravno, ovo nije ni blizu dovoljno da se Durent pridruži Nagetsima, ali je dobra osnova. 

Ko god da želi Durenta u svojim redovima moraće da odvoji ogroman novac, imajući u vidu da je sjajni krilni košarkaš pod maksimalnim ugovorom sa Bruklinom i to do sezone 2025/26.

Nije isključeno da Durent sam zahteva trejd, ali pitanje je šta bi Denver mogao da ponudi njemu i Bruklinu.

Upros svemu, samo zamislite duo Jokić-Durent? Denver bi postao najzabavnija ekipa za gledanje u NBA ligi, a uz to i ozbiljan pretendent na prsten.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR