Glas Javnosti

NEVEROVATNO! NOVAK NE STARI! Pogledajte Đokovića kroz godine, svet se pita: NOLE, ČOVEČE, NA KOJU FORU? (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković je kao dobra flaša vina, kako godine prolaze sve je bolji, a upravo je to upalo u oko jednom korisniku interneta.

Novak Đoković će danas oko 14 časova igrati finale Srbija opena protiv Andreja Rubljova, a taj meč biće prvo finale za najboljeg tenisera sveta u Beogradu nakon 11 dugih godina "posta".

Novak je osvojio sve što se osvojiti može bart po jednom, oborio je sve rekorde koji su bili pred njim. Za razliku od drugih sportista kojima opada forma kako godine prolaze.


Novak, čini se, igra sve bolje.

Upravo je to bilo zanimljivo jednom korisniku društvene mreže "Redit" te je odlučio da napravi kolaž fotografiju Novaka Đokovića kroz godine, pišu Novosti.



Tu imamo šestogodišnjeg Novaka, a stvari postaju zanimljive od sedme godine, i (najverovatnije) do 65, gde se Novak uopšte ne menja, već biva samo bolji kako godine prolaze.

To je naišlo i na zanimljive komentare

- Novak uopšte ne stari, ukoliko uporedite dvadesetogodišnjeg Noleta i današnjeg nema mnogo razlike, brada je jedina razlika koju vidim, jedan je od komentara

- Rafa neće dobro ostariti, to znamo, napisao je drugi korisnik.

- Ako izuzmemo odnos prema vakcini, Novak zaista brine o sebi. Vodi računa šta jede, kako trenira, ultimativni je profesionalac, sporo starenje može da bude i zbog toga, piše jedan od korisnika.

Šta god da je u pitanju, privilegovani smo da uživamo u Novakovim majstorijama, a ako ovako nastavi, možda će nas zaista uveseljavati do 65. godine

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od seksualac u 24.04.2022 22:58:45 h
     0 
drkam drkam placem