Glas Javnosti

NEDOVIĆ RAZOČARAN IGROM ZVEZDE: NE znam zašto smo prestali da igramo dobro

Košarka
Autor: Glas javnosti

Bek Crvene zvezde Nemanja Nedović nije siguran šta je uzrok lošijih igara njegovog tima u poslednje vreme.

„Imali smo uspone i padove. U jednom trenutku, kada je trener Ivanović došao, bili smo prilično dobri, ali stvari su se promenile od sredine januara. Izgleda kao da nismo više isti tim. Posle trofeja u Kupu Radivoja Koraća, mislio sam da ćemo se vratiti na svoj nivo, ali to se nije desilo“, rekao je Nedović za Basket News i dodao:

„Svi su znali svoje uloge i igrali smo dobro kao tim. Zašto smo to prestali da radimo, stvarno nemam ideju. Probaćemo da izvučemo najbolje iz situacije, još je moguće – ostalo nam je još šest mečeva u Evroligi, sve može da se desi. Ipak, moramo da priznamo da nismo bili dobri u onim ključnim mečevima“.


Na pitaje da li misli da je timu štetilo što Fakundo Kampaco dva meseca nije mogao da igra u Evroligi, Nedović je odgovorio:

„Naravno da nas je to malo potreslo, ali to nije izgovor. Imati Fakua na pleju je velika privilegija i siguran sam da smo svi želeli da zaigra ranije, ali to je bilo van naše kontrole“.

Crveno-beli imaju skor 12-16 u Evroligi i imaju još jedino teoretske šanse za plasman u plej-of.


U ABA ligi, Zvezda u ponedeljak od 20.30 gostuje Partizanu u meču koji će verovatno odlučiti ko će biti prvi na tabeli na kraju ligaškog dela sezone.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR