Glas Javnosti

NBA novinar oduševljen Editom, "zaboravio" na košarkaše

Košarka
Autor: Glas javnosti

Jedan od najpoznatijih stručnjaka za NBA draft, ESPN-ov saradnik Džonatan Dživoni čest je gost na košarkaškim utakmicama u Evropi.

 On redovno prati mečeve i skautira momke koji bi u narednim godinama mogli da budu izabrani na NBA draftu - tako je nedavno primetio i Nikolu Topića kojem se predviđa dobra pozicija ovog leta. Trenutno je u Podgorici gde prati Evroligin turnir za mlade, a slobodno vreme iskoristio je za nastup Edite Aradinović!

Pevačica koja je veoma popularna u Srbiji i regionu tako se našla na zvaničnom Tviter profilu stručnjaka za draft, što je odmah izazvalo brojne komentare košarkaške publike. Pitali su ljubitelji sporta da li je i Edita kandidat za NBA ligu, kakakv je odraz i šut, gde bi mogla da bude plasirana i slično - kao da je reč o košarkaškim talentima koje inače gleda Dživoni. Objavio je na svoj Tviter profil snimak sa nastupa srpske pevačice Dživoni i u komentaru je napisao koliko ga je ona oduševila kada je video.

- Lepo iskustvo. Gledao sam srpsku folk pevačicu Editu Aradinović i njen nastup u Podgorici. Bila je fantastična - napisao je Džonatan Dživoni i "zapalio" Ameriku.



Na snimku koji je Džonatan podelio vidi se kako Edita Aradinović izvodi numeru "Da l ona zna" koju u originalu peva Emina Jahović. Nastup u Podgorici očigledno je bio veoma dobar, pa je Dživoni rešio da detalje podeli sa svojom publikom, iako im uglavnom servira informacije o najtalentovanijim košarkašima koje gleda na evropskim parketima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR