Glas Javnosti

NBA igrač priznao kako je Bjelica hteo da ga "ubije"

Košarka
Autor: Glas javnosti

Bivši NBA košarkaš Džef Tig govorio je o jednoj anegdoti sa srpskim košarkašem Nemanjom Bjelicom, koji je sprečio izliv besa. Imao je Bjelica jednu ozbiljnu NBA tuču, a to je Tig izbegao.

Na jednoj NBA utakmici, kada je Tig igrao za Atlantu, a Bjelica za Minesotu, Amerikanac je bivšeg reprezentativca Srbije udario u licu. 

Trudio se da ga izbaci iz takta, nije uspeo, ali mu je Bjelica posle rekao "da će ga ubiti". 

"Beli se penzionisao ove godine, svaka mu čast. Ošamario sam ga tokom igre. Bio je to faul, Beli, moj faul. Bilo je neko sran*e na terenu, ukrali su mi loptu i poludeo sam, on mi je bio najbliži i samo sam ga udario“, rekao je Tig.

- Igrao sam sa njim posle u Minesoti i čim sam ušao u svlačionicu rekao mi je ‘hej, hteo sam da te ubijem, brate. Hteo sam celu porodicu da ti ubijem, nemoj više to da radiš’. Ja sam ga samo pogledao i rekao ‘Začepi, je*ote’. Shvatio je da se na taj način mi šalimo i posle smo mi bili dobri, ali tada se baš naljutio“.


Bjelica je imao jedno prevaspitavanje Arona Aflala, koji je pokušao da ga udari pesnicom. Beli ga je samo "zaključao" i zapravo sprečio udarce. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR