Glas Javnosti

Navijači Partizana podržali svoje miljenike i rasplakali Lesora

Košarka
Autor: Glas javnosti

Poraz u Madridu je jako zaboleo izabranike Željka Obradovića, ali su ih navijači na aerodromu "Nikola Tesla" dočekali pesmom i podržali kao što su to radili i kad su dolazili kao pobednici.

Dočekani su bili košarkaši Partizana i posle pobede u Madridu, ali navijači ih nisu zaboravili ni posle poraza i izgubljene šanse za plasman na Fajnal For.

Tišina po izlasku iz aviona, čekanje kofera, a onda iznenađenje i pesma „ I kada ne budeš prvi tim“. Pevali su navijači taj isti stih nekoliko minuta, a Matijas Lesor se emotivno slomio i rasplakao.



Tužna lica crno-belih navijači su pokušali da odobrovolje pevajući im da su šampioni, ali kako je Lesor jedan od miljenika usledila je njegova omiljena pesma „ Partizan i samo Partizan“.

Navijači su potom prišli da grle neutešnog Francuza i počeli su da skandiraju njegove ime dok su ostali igrači aplaudirali. Doček je kod košarkaša dodatno probudio emocije, ali nema sumnje da im je bio preko potreban kako bi uvideli da i dalje imaju za šta da se bore.

Crno-beli nisu uspevali da sakriju koliko ih je pogodio poraz u Madridu, Kevin Panter je zaplakao na parketu, dok je Dante Egzum u izjavi rekao da je Partizan zaslužio da ide u Kaunas.

Mali broj navijača koji je mogao da gleda utakmicu iz hale u Madridu ostao je na mestima kako bi pevao igračima i posle poraza što je oduševilo čak i navijače Reala koji su aplaudirali na tom gestu.



Iako je hala bila gotovo prazna i Madriđani su mahom otišli iz nje, navijači Partizana stvorili su sliku za pamćenje, a oduševili su i Evroligu koja je podelila snimak.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR