Glas Javnosti

NAVIJAČI DENVERA NAPRAVILI ŠOU: Slavili sa braćom Jokić i dizali tri prsta

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Denvera nalaze se na pragu osvajanja prve titule NBA šampiona u istoriji franšize, a navijači Nagetsa u velikom broju prate svoje ljubimce u ovom pohodu.

Ekipa iz Kolorada je sinoć došla do vođstva pd 3-1 i fonalnoj seriji, osvojivši i drugi brejk u “Kaseja Centru”, pa će u narednom meču na svom parketu imati šansu da podigne pehar namenjen prvaku najjače košarkaške lige sveta.

Nikola Jokić i drugovi su u Majamiju imali i veliku podršku svojih navijača, koji su u svojim plavim dresovima bili lako uočljivi u dvorani.

Tokom meča oni su napravili sjajnu atmosferu na tribinama i glasno podržavali tim Majka Melouna, a kamera je u jednom trenutku na tribinama uhvatila i Jokićevu suprugu Nataliju, ali i njegovu braću Strahinju i Nemanju u društvu menadžera Miška Ražnatovića.

Nakon utakmice zajedno su proslavili veliki trijumf, a očigledno da su i Nikolina braća vrlo popularna u Americi, pošto je veliki broj navijača Nagetsa zatražio fotografiju sa njima. 

Tokom slavlja, navijači Denvera su dizali tri prsta, što su zbog prve zvezde svog tima usvojili kao pozdrav, baš kao što je Diandre Džordan istakao da su tri poljupca, po srpskim običajima, postali uobičajen način pozdravljanja sa Nikolom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR