Glas Javnosti

NATALIJA JOKIĆ ŠMEKERSKI POSLE INCIDENTA

Košarka
Autor: Glas javnosti

Čak 47 godina trebalo je Denveru da se ponovo popne na šampionski presto, ali zato je parada posle sjajnih partija Jokića i ekipe bila još veličanstvenija. Ipak kada postoji rizik zbog velikog broja ljudi, te nije sve moglo da prođe bez incidenata. Neprijatnost su doživeli Nikola i Natalija Jokić, međutim, što se njih tiče, sve je to već zaboravljeno i taj događaj će se pamtiti po lepom.

Slike nasmejanih košarkaša Nagetsa koji prolaze kroz oduševljenu masu, koja ih pozdravlja i salutira im, brzo su obišle svet.

Sve je izgledalo sjajno, ali su onda počeli da se nižu incidenti.

Prvo se pojavila vest da je Nataliju Jokić neko pogodio limenkom piva u lice, potom je jednog policajaca udario kamiono, pa je zbog teških povreda prevezen u bolnicu, a onda se na udaru našao i Nikola. Kako se vidi na jednom objavljenom snimku, njega je nešto udarilo u glavu dok je pokušavao da zaštiri suprugu i ćerkicu.

Ipak, sitni incidenti su ostalu u senci svega lepog što se dogodilo, što je potvrdila i Natalija, koja je na mrežama podelila fotografije sa parade. Na njima se vide nasmejani Nikola i njihova ćerka Ognjena, dakle - ni reči nije bilo o bilo kakvim neprijatnostima.



Nagetsi su u velikom finalu NBA lige pobedili Majami sa 4-1 u seriji, a MVP priznanje je osvojio Nikola Jokić.

Nakon meča, na konferenciji za medije, Jokića su pitali da li se raduje šampionskoj paradi u Denveru, a on je u prvi mah rekao da neće doći.

- Kada je parada?

- U četvrtak, dobio je odgovor Jokić, koji se odmah uhvatio za glavu:


- Ne... Ja moram da idem kući.

Na kraju ipak nije otišao kući, ostao je na svečanosti, a onda se u jednom trenuku obratio okuljenoj masi, oja mu je skandirala "MVP, MVP, MVP".

- Znate da sam rekao da ne želim da ostanem na paradi, ali je*eno želim da ostanem. Kada vas vidim da ste izašli na ulice... Volimo vas, Denvere. Ovo je za vas - rekao je Jokić.




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR