Glas Javnosti

N1 PREKINULA PRENOS DOČEKA KOŠARKAŠICA KAD SU POČELE DA PEVAJU 'VIDOVDAN': Gledaoci ostali uskraćeni za divan gest SRPSKIH LAVICA! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Televizija N1 koja je večeras prenosila doček zlatnih srpskih košarkašica prenos je prekinula u trenutku kada su reprezentativke počele da pevaju pesmu "Vidovdan"!

U momentu kada je selektorka Marina Maljković okupljenima ispred gradske skupštine poručila da smo odlučujuću bitku na Prvenstvu Evrope dobili uoči najvećeg praznika Vidovdana voditelj dočeka je pozvao sve da zajedno sa gošćom, pevačicom Irenom Arsenijević, otpevaju čuveni hit Goce Lazarević i kompozitora Zahara, pesmu "Vidovdan".

Gledaoci N1 su ostali uskraćeni da to vide jer se direktan prenos sa balkona Skupštine grada prekinuo u trenutku kada su srpske košarkašice zapevale "Vidovdan" i program se nastavio uključivanjem gosta iz studija.

RTS. koji je takođe prenosio doček nije prekidao program tokom pevanja "Vidovdana".

Na dočeku zlatnih Marininih lavica okupio se inače veliki broj Beograđana koji su ovacijama pozdravili prvakinje Evrope. 

printscreen

Više hiljada ljudi u sjajnom raspoloženju skandiralo je imena i prezimena svojih heroina.

Kapiten košarkašica Jelena Bruks sa suzama radosnicama u očima obratila se okupljenima:

-Dobro veče, Srbijo! Dobro veče našim najvernijim navijačima, najboljim navijačima na celom svetu. Bili ste uz nas kada je bilo najteže. Vaša podrška nam je pomogla protiv Italije, Španije, Belgije i na kraju protiv Francuske. U Beogradu smo kao i uvek, ali bih želela da pozdravim moje Kragujevčane, ali i Kraljevo, Čačak, Nišlije... Ljudi, hvala vam mnogo. Mi bez vas ovo ne bismo mogli da ostvarimo. Hvala vam u moje ime i u ime mojih saigračica - rekla je kapitenka Srbije.

printscreen

Ivon Anderson još jednom je oduševila naciju kada se okupljenma ispred Starog dvora obratila na čistom srpskom:

- Hvala vam od sveg srca. Volim vas mnogo. Živela Srbija! - istakla je Ivon.

Posebno oduševljenje dogodilo se onda kada je Sonja Vasić prišla mikrofonu. MVP Evropskog prvenstva zahvalila se svima koji su došli, a poseban pozdrav imala je za Republiku Srpsku.

Doček je završen himnom naših košarkaša i košarkašica, pesmom "Dođi i pobedi"!

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR