Glas Javnosti

Monako jeste favorit, ali Partizan ne treba otpisivati

Košarka
Autor: Glas javnosti

Partizan se suočava sa ključnim izazovom u 24. kolu Evrolige, gde će se sastati sa timom Monako. Trener Partizana, Željko Obradović, ističe važnost ovog meča i svestan je kvaliteta protivničkog tima.

Sa skorom od 12 pobeda i 11 poraza, svaki naredni meč ima veliki značaj za Partizan u težnji ka vrhu tabele. Obradović naglašava da je prilagođavanje stilu igre Monaka ključno, s obzirom na to da Monako ima sposobnost igranja sa različitim postavkama igrača. Očekuje se da će Partizan izaći na teren sa maksimalnom ambicijom i fokusom na ključne momente igre.


Sa druge strane, Monakov trener Saša Obradović, bivši učenik Željka Obradovića, takođe se priprema za ovaj izazov, ističući napredak Partizana tokom sezone. Monako, sa skorom od 13 pobeda i 10 poraza, smatra ovaj susret ključnim. Očekuje se da će igrači poput Majka Džejmsa, Džordana Lojda i Eli Okoba biti u centru pažnje, dok će Partizan morati da odgovori snažnom odbranom i koordinisanom igrom.

Ovaj meč predstavlja ne samo takmičarski izazov, već i taktički, s obzirom na različite stilove igre i strategije koje oba trenera planiraju da primene. Sa svim igračima spremnim, Partizan ima šansu da pokaže svoj puni potencijal i ostvari značajnu pobedu u Evroligi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR