Glas Javnosti

MISLILI SU DA MOGU POBEDITI "NAJGOREG KOŠARKAŠA" U NBA: Ovo je razlika između amatera i profi sportista (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Uprkos tome što su mnogi za njega govorili da je jedan od najgorih, ako ne i najgori košarkaš u istoriji NBA lige, Brajan Skalabrini je pokazao da je razlika između profesionalnog i amaterskog sportiste nešto što ne može da se poredi ni sa čim.

Kroz karijeru je nekadašnji krilni centar Univerziteta USC vukao mnogo polemike za sobom, a mnogi su bili ubeđeni da mu definitivno nije mesto u najjačoj ligi sveta.

Smejali su mu se, prozivali ga maltene gde god je krenuo, a nadimak "vajt mamba" dobio je kao asocijaja na Kobija Brajanta, naravno, kao što možete pretpostaviti - ironično.

Ipak, Skalabrinijeva karijera u NBA ligi trajala je duže od decenije, a kroz taj period uspeo je da inkasira nešto više od 20 miliona dolara! Prilično dobro za nekoga kome su se smejali na svakoj utakmici, zar ne?

Takođe, krilni centar se može "pohvaliti" činjenicom da je najniže ocenjeni košarkaš u istoriji NBA 2K serijala, pošto je u izdanju za 2012 godinu njegov rejting bio tek 40. Niko nikada nije išao ispod toga.





Stoga, evidentno je da su pojedini pomislili da bi mogli vrlo lako da izađu na kraj sa profesionalnim košarkašem, koji je nastupao i u NBA ligi. Tako je grupa momaka odlučila da stane na teren pred Skalabrinija, nakon što ih je Brajan okupio na parketu, pre svega zbog uvreda koje su mu uputili na internetu.

Kao što možete pretpostaviti, NBA košarkaš je više nego lako izašao na kraj sa svom trojicom izazivača, pobeđivaši ih rezultatima 11:3, 11:0 i 11:0, a na kraju su odlučili da se svi udruže protiv njega, ali im to nije vredelo - rezultat je glasio 11:1.

Ni tu nije bio kraj, pošto se evidentno još neko našao ubeđen da bi mogao da trijumfuje "jedan na jedan" protiv NBA košarkaša, tako smo Skalabrinija imali prilike da gledamo njegov duel sa jednim srednjoškolskim košarkašem, koji je bio ubeđen da može da stane na crtu "vajt mambi".

Naravno, suvišno je govoriti da nije imao nikakve šanse - to je bio još jedan duel koje je Brajan dobio rezultatom 11:0.

Nakon što je trijumfovao u duelu protiv nadmenog protivnika, Skalabrini je imao da kaže samo jednu rečenicu, koja je i više nego dovoljno opisala odnos na terenu.

- Ja sam bliži Lebronu Džejmsu nego što si ti meni.

To je bilo dovoljno da publika prestane da mu se podsmeva, a komentari na društvenim mrežama više nisu bili svakodnevnica za nekadašnjeg studenta Univerziteta USC.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR