Glas Javnosti

LUDILO: 500 PRIPADNIKA OBEZBEĐENJA ČUVA IGRAČE REALA!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Sportski direktor Partizana Zoran Savić govorio je o aktuelnoj plej-of seriji sa Real Madridom, nestvarnom uspehu svog kluba, incidentu koji se dogodio u Madridu i nezapamćenoj euforiji koja vlada među navijačima.

Partizan je u Madridu zabeležio dva čudesna trijumfa i sada ga samo jedan korak deli od plasmana na fajnal-for u Kaunasu. Nažalost, gorak ukus nakon veličanstvenog trijumfa u na drugom meču utakmice u Madrdu ostavila je tuča koja se dogodila 100 sekundi pre kraja meča i suspenzije koje su nakon nje zaradili Kevin Panter i Matijas Lesor.

Panter je dobio dva meča suspenzije, a Lesor jedan i oni večeras neće biti na raspolaganju treneru Obradoviću.

Čim su kazne saopštene dobar deo košarkaške javnosti istakao je da bi možda bilo dobro da Partizan izgubi prvi meč i da u četvrtak overi plasman na F4, kako bi Panter mogao da zaigra na prvom meču u Kaunasu.

Međutim, u Partizanu se ne bave kalkulacijama.


"Kad to čujem, čini mi se da su ljudi poludeli. Veruju da je Real tim iz Alkobendasa (predgrađe Madrida), koji možete tek tako da pobedite. Pazite, Serhio Ljulj i Rudi Fernandes imaju više mečeva od svih košarkaša u mom timu. Ne možete da zakažete termin kad želite da pobedite", rekao je Savić za "Radio Marku".

Bivši reprezentativac naše zemlje istakao je da početkom sezone niko nije ni sanjao da će crno-bele jedan meč deliti od plasmana na fajnal for, pa nije ni čudo što među navijačima vlada neviđena euforija.

"24 sata posle druge utakmice u Madridu dobili smo 50.000 zahteva za ulaznice", otkrio je Savić.

Savić se osvrnuo i na tuču koja je bacila senku na sjajan meč crno-belih u Madridu. Španskim medijima je jasno da je incident podigao tenziju i da igrače Reala čeka pakao u Areni.





Madriđani su pred dolazak u sprsku prestonicu tražili poseban tretman, a Partizan se postarao da se gosti osećaju sigurno u svakom momentu.

"Garantovana je bezbednost za igrača i članove stručnog štaba Reala. Sve je isto kao kad smo igrali protiv Crvene zvezde u Evroligi, a to znači da je 500 pripadnika obezbeđenja angažovani samo kako bi brinulo o gostima", poručio je Savić

Glas javnosti/Mozzart sport

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR