Glas Javnosti

LJUDI, S KIM ĆEMO U TOKIO? Ovo su dve petorke Srbije koje SIGURNO NEĆEMO VIDETI na Olimpijskim igrama, a sa njima bi stigli do medalje!

Košarka
Autor: Glas Javnosti

Teže nego što se očekivalo pobedili smo i Dominikansku Republiku i Filipine, čeka nas polufinale i finale kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre. Ne sumnjamo u "orlove" i plasman u Tokio, ali, brate, što je mnogo, mnogo je... Dokle više te povrede? Ali i otkazi...

Nikola Jokić se odmah po ispadanju Denvera iz plej-ofa oglasio i rekao "drugari, na mene ne računajte", isto su uradila još dvojica "enbiejovaca" Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić, Nemanja Nedović se uredno javio selektoru Kokoškovu i rekao da preskače kvalifikacije posle oporavka od korone.

Jović se sinoć protiv Filipina previjao od bolova zbog, ispostaviće se kasnije rupture mišića. Bogdanu još traje sezona u najjačoj ligi na svetu. Igra sa Atlantom za veliko finale. Ni tu nije kraj. 

Marka Gudurića "ubija" tetiva, Ognjena Jaramaza Ahilova tetiva, Miroslava Raduljicu stopalo. Milutinov se oporavlja od operacijec ramena, Branko Lazić i Vladimir Lučić "ratuju" sa skočnim zglobom. Ma, bre, ni tu ne može da se stavi tačka.

Protiv Filipina nisu igrali Nemanja Bjelica i Nikola Kalinić "zbog udaraca koje su pretrpeli u meču sa Dominikanom", saopštili su iz KSS:

Igramo bez nabrojanih, ne samo igrača, već i košarkaških superstarova, pa čak i ako, U ŠTA, DA PONOVIMO, NIKO NE SUMNJA  I "OVERIMO" TOKIO pitanje svih pitanja je: Ljudi, s kim ćemo na Olimpijadu?

Brutalna istina je da bi u prestonicu Japana ladno mogli da odemo bez minimum dve petorke koje bi se bez veće frke borili za sam vrh, a zašto da ne i olimpijsku medalju. 

Strašno, ali istinito.

Zamislite recimo startnu petorku: Jović, Nedović, Bogdanović, Pokuševski, Jokić?! Ili: Jović, Lazić, Gudurić, Milutinov, Raduljica... Ili... Varijacija na temu ima još, ostaje samo da se nadamo da će u međuvremenu asovi biti skinuti sa "bolesničke liste" i naći se na spisku onih koji će, nadamo se, otuptovati u "zemlju izlazećeg sunca". 

Ipak, želje su jedno, a realnost nešto sasvim drugo...

Videćemo. Ne kaže se za dž, samo da smo zdravi, a ostalo ćemo lako....

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR